Fitness Banánovo-čokoládové lievance

proteinove-nadychane-lievance

Začnite svoj deň zdravými a chutnými fitness banánovo-čokoládovými lievancami. Tento jednoduchý a rýchly recept využíva mandľovú múku, vanilkový proteín a čokoládové kúsky bez pridaného cukru, vďaka čomu sú tieto lievance bez cukru nielen výživné, ale aj ideálne pre každého, kto sleduje svoju postavu. Pridané lyofilizované ovocie dodáva extra chuť a výživové benefity, ktoré oceníte nielen pri raňajkách, ale aj po cvičení. Ak hľadáte lievance s proteínom, tento recept je pre vás ako stvorený.

Ingrediencie na Fitness Banánovo-Čokoládové Lievance

Postup na Prípravu Lievancov

1. Príprava cesta

Rozmačkajte banány do hladkej kaše. Pridajte vajcia a mlieko, a dôkladne premiešajte, aby ste dosiahli jednotnú zmes.

2. Pridanie suchých ingrediencií

V samostatnej miske zmiešajte mandľovú múku, proteínový prášok, kakao, prášok do pečiva a čokoládové kúsky bez pridaného cukru. Suché ingrediencie postupne primiešavajte k mokrým, až kým nevznikne hladké cesto.

3. Smaženie lievancov

Na panvici rozohrejte trochu masla alebo kokosového oleja na strednom ohni. Nalejte malé množstvo cesta na panvicu a smažte lievance do zlatohneda z oboch strán.

4. Servírovanie

Podávajte lievance teplé, polejte ich Descantinellou Salty Bueno a posypte lyofilizovaným ovocím. Ak chcete, pridajte ďalšie čokoládové kúsky na zvýraznenie chuti.

Tip na Vylepšenie:

Pre ešte väčší výživový prínos pridajte do cesta lyžicu chia semienok alebo ľanových semienok.